Saint George Palace

Добре дошли в Сейнт Джордж Палас

Сейнт Джордж Палас е модерен четиризвезден комплекс в Банско, България, предлагащ стилни и комфортни Студиа и Апартаменти, завършени съобразно международните стандарти.

Сейнт Джордж Палас е отличен избор за зимна ски ваканция, летен планински релакс, за организиране на конферентни събития, фирмени обучения, корпоративни мероприятия от различен формат, сватбени и семейни тържества.

Сейнт Джордж Палас е с най-високата позиция от всеки комплекс в Банско. Гледките са невероятни във всички посоки, към град Банско, долината и планините.

Съоръженията включват Релакс зона с фитнес зала, сауна, парна баня, джакузи и един от най-големите закрити басейни в Банско. Безжичен интернет има на територията на целия комплекс. Безплатен транспорт от и до първа станция на лифта по време на официалния ски сезон и собствен ски гардероб е на разположение за по-голямо удобство.

► Важна информация! За периода 12-17.11.2017 включително, СПА центъра в комплекса ще бъде затворен за планирана годишна профилактика и няма да може да се ползва. Профилактиката започва на 12.11 (неделя) в 15:00ч и ще приключи на 17.11 (петък) в 15:00ч.

Топ оферта
  • hot-deal-bansko

Резервирай онлайн


детайли